tirsdag den 10. april 2018

Endelig lukke dag

Idag har jeg fået foretaget en lift operation... Dvs de lukker fistel gangen og håber på at de huller der er for enden af den lukker sig selv.... Det er den mindst skånsomme operation mhp at lukke den, næst efter stamcelle operation.

Idag var jeg virkelig nervøs.. Nervøs for hvilken operation jeg ville ende med, og nervøs for risikoen for inkontinens og nervøs for om hvor slemme smerterne ville være. Jeg hører nemlig jungletrommer, om at de i Århus ikke smertedækker sufficient?? Måske fordi de ikke ved hvor ondt det gør, osse i hverdagene, når man ikke er nyskåret i.

Så jeg har ikke sovet inat og det har John heller ikke 😁 og jeg har haft kvalme og sure opstød og ondt i maven... Formentlig det, der kaldes helt basalt bange 😱 og det er jo paradoksalt, når det er 51. Gang.
Men Idag er der noget på spil... Om 12 uger ved jeg om jeg er rask eller min verden ramler igen....

Jeg vågner og har ret ondt... Får smertestillende og det virker ikke fedt, får andet smertestillende, det virker, men giver kvalme og kold klamt svedende.... Spørger om Ole fra dagkirurgisk ikke kan komme op og lægge den der mirakel blokade, jeg fik til stamcelle operationen. " nej det gør vi ikke her" så endnu mere smertestillende og fik løftede øjenbryn
🙄🙄🙄 af sygeplejersken, fordi jeg ikke var tilfreds.  Det er da mærkværdigt at ved en mere invasiv operation end stamcelle, der kan man ikke få blokade??? Og slippe for den suppe af smerter stillende medicin??

Nu regner jeg ikke med, der kommer en næste gang..... Men hvis, så tager jeg en af mine lægekolleger under armen og beder ham lægge den blokade.. Det er noget med en pude under popoen, og gaffa tape på balder, så han kan komme til.... Så det traume må han leve med... Måske det endda ville udløse en Ptsd?? og en arbejdsskade erstatning til den stakkels læge??? Tjaaa det hører da ihvertfald under ingen omstændigheder under # metoo konceptet ...  Nå må nok hellere begrave den ide, men den virkede i mit hovede på opvågningen... ☺️
😂😂😂😂  For den her cocktail af smertestillende kan da tage pippet fra enhver..

Nu har sygeplejersken så fjernet mit urinvejs kateter, efter jeg har råbt hallo hver 5. Minut " halloooo jeg skal tisse"
(joke😎)
Og jeg har det ok nu ❤️

Og nu er jeg træt og Arne willerslew og Sven brinkmann eller noget derhenad men vente til en anden dag 😀

Ingen kommentarer:

Send en kommentar