mandag den 15. januar 2018

Syg sygeplejerske

Nåmen nu er der så lidt tilbagefald i det igen... Har i en længere periode faktisk haft det ret ok... Mere ro bagtil og i maven... Sideløbende har jeg osse lavet en kost ændring.. Low carb..
Det betyder ingen ris pasta og kartofler og stivelse og sukker...
Det var egentlig en beslutning jeg tog fra den ene dag til den anden. Hjulpet på vej af at jeg skal vejes inden jeg får remicade intravenøs i Århus.
Det har været så nemt. Og jeg er aldrig sulten. Og ja jeg falder i en gang imellem. Men ikke hyppigt.
6 kilo er der røget. Og jeg tager 5 mere. Mega succes..

Men der er nu 8 uger imellem mediciniske behandlinger. Og de sidste 2 uger har været trælse.. Igen ømme lymfer, kulderystelser og tiltagende øm. Ondt i maven og nu osse ømme led?? Fodled, knæ, skulder.... Fanme mærkeligt.. Troede det var medicinen. Men lægen mente det peger mod morbus crohn?????

Så nu skal jeg igennem møllen igen.
Med en coloskopi. Jeg bliver helt hvid i hovedet bare hun nævner det. Og det er med lidt sløvende medicin. Prøvede at forklare hende uden at tabe værdighed, at det går ikke med mig. Der skal være medicin til en hest 🐴..  Nejda sådan skulle det ikke være.. Sygeplejersken prøvede at glatte lidt ud" så får vi en af de gamle til at gøre det" hvortil den unge læge svarer" ja de er ihvertfald med til det   
??????
Altså hvis jeg var hvid i hovedet før den udmelding, så må jeg være blevet gennemsigtig efter.

Så lå jeg på min briks og fik medicin. Og overvejede kraftigt, hvordan helvede jeg fik den fikset hjem uden at lyde som et skvat.

Og kom frem til, at det ikke var muligt, og klynkede til sygeplejersken, "at der altså skulle anæstesi med." Jeg var seriøst ved at tude ved tanken. Helt ærligt, en voksen kvinde, der iøvrigt selv er sygeplejerske og anæstesi, burde sku da ku stå det igennem..... Men nej

Og det er sku da paradoksalt, når jeg har været så meget andet igennem. Det burde være i småtingsafdelingen.. Virkelig.

Idag skal jeg så på operationsbordet for 49. gang. Og jeg fornemmer, der ikke kan gå meget mere end de 4 uger.. Og det er pisse træls for min plan er, at de lukker det i april... Og det ser ud til at den plan skrider.

På den anden side er det min plan og ikke lægens. ☺️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar