tirsdag den 29. august 2017

verdens bedste chef VBC

i fredags tikkede en ny tid til oprensning ind d 5.9.17.
Det var jo helt fantastisk, så slap jeg for at skulle ringe til dem, for igår begyndte det bare at mure. Og utilpasheden tager til. Jeg sover med skisokker på fordi jeg fryser og klaprer tænder. JEG ER SÅ TRÆT AF DET HER LIV.......
Fordi den sygdom fylder så meget mere i min hverdag, end jeg synes det skal.
I ferien begyndte jeg at løbe lidt igen, det var så skønt. Så blev det oprenset om fredagen og mandagen startede jeg på arbejde efter ferie, der cyklede jeg ud, for at løbe en tur om eftermiddagen.
Det resulterede så en massiv ømhed og pressen bagtil. Som om jeg skulle føde en appelsin ud af det forkerte hul.... Fanme en mærkelig fornemmelse og ikke særlig flatterende at løbe med den udfordring.
Jeg forsøger hver weekend at undgå smertestillende men det holder til over middag, så bliver jeg så sur over at have være så øm. og giver mig igen. Jeg håber virkelig jeg får den remicade behandling.

frem og tilbage, frem og tilbage i nu på 4. år...

Men udover det at gå at være sur på sygdommen og mit liv, så føles det alligevel som om jeg er ved at finde mig selv på den nye hylde som patient, og som kronisk patient. Jeg kan jo ikke ændrer på det, og mit selvbillede og min selvtillid er langsomt ved at bygges op igen, som kvinde.
Det kan jeg takke min mand for, helt og aldeles. Og mine veninder og mine kolleger og min chef.

Min chef som jeg nu snart skal sige farvel til, har betydet alt for min sygeplejerske identitet. For det er udfordrende at være syg sygeplejerske. og det kommer virkelig til syne hvor meget man bruger sig selv og sit overskud når man skal pleje patienter. Derfor betyder det virkelig meget, hvordan min chef har tacklet min sygdom, mit fravær, mine dårlige perioder hvor overskudet er lig nul. Hendes rummelighed og vilje til at give mig plads på  min arbejdsplads har givet mig ro og dermed overskud. Så den dag hun holder bliver en sorgens dag, velvidende at min næste chef osse rummer de elementer.

1 kommentar:

  1. Brands such as Citizen have done this particularly well by rolex replica sale combining style and function into one. The Eco Drive collection symbolises this ethos perfectly. Citizen have always been known for producing high fake rolex sale, but are also an authority in timepiece fashion, such as taking their digital heritage and replica watches sale adapting new technologies to stylish chasses! If you are looking for replica watches, you may feel a little overwhelmed with all of the choices that you have. Wherever you buy it from, the key is to get it from a reputable merchant. If you are looking to buy a replica watches sale at eBay, watch out for all the sellers who sell replicas. Chinese manufacturers turn out swiss replica watches in drones. Look for an ebay seller who not only has good feedback but has been on ebay for a while.

    SvarSlet