onsdag den 12. april 2017

ryk tilbage til start

og selvom jeg passerer start inkasserer jeg IKKE 4000 kr.
Jeg er rykket tilbage til start. Det ulmede og i forgårs ulmede det så meget at jeg med det samme kunne mærke at dette her ikke var godt.
Mine lymfer var mere ømme end tidligere og den ømhed bagtil var ikke en god ømhed. Faktisk fik jeg associationer til hvordan jeg havde det inden jeg blev skåret i 1. gang. Hver gang jeg bukkede mig ned værkede det helt vildt.
Så jeg ringede til specialafdelingen. De havde ikke lige tid, om jeg kunne ringe dagen efter............ Øhhh jo da. Og den nat blev bare mere og mere ømfindig. Så morgen efter ringede jeg igen og fik en tid hos min læge kl 11.00. Så mig afsted i toget. Med røde kinder og trætte øjne.

Der blev jeg undersøgt. Der var intet at se. Heller ikke på scanningen. Men det ER der, blev jeg ved med at påstå. Og de tror på hvad jeg siger. Først nævnte lægen, at vi kunne se an til weekenden, men jeg holdt stædig fast i at der er en byld derinde. Så blev vi enige om at jeg skulle undersøges i fuld bedøvelse idag.

Natten til idag har være ulidelig. Fordi det har samlet sig og gør mega ondt. Så jeg mødte til undersøgelse i fuld bedøvelse og måtte fortælle min læge, at det nu har samlet sig og at der med sikkerhed stadig er en fistelgang. Og det måtte hun så give mig ret i. Og idag har jeg så fået skåret det op og isat dræn igen. Dvs et mega set back. tilbage til start. Det har været ubærligt at tænke på.

Tænk hvis jeg skal for igen hver anden uge, kan jeg holde til det?? kan jeg fortsat være sygeplejerske ?? Kan jeg beholde mit job ?? Kan jeg hænge sammen ??  kan jeg holde til at leve det totalt uforudsigelige liv igen,og hele tiden være opmærksom på om jeg snart skal opereres. Så igår var jeg virkelig knust.

Idag har jeg været forbavsende rolig. Jeg kan intet gøre alligevel og livet må byde på, hvad det har at give. Jeg gider ikke kæmpe mere. Jeg kunne ikke engang klemme en tåre ud idag.
Så derfor har jeg allerede meldt mig ud af fitness centeret igen. og bestilt tid ved min psykolog.

Så skal jeg for igen om 6-8 uger, hvor de vil undersøge om der er så meget ro i bagdelen, at de kan tilbyde mig næste operation. Og de ved faktisk ikke helt, hvad det bliver.  Måske skærer de musklerne ved endetarmen over og syer dem sammen igen, eller osse vil de sætte en prop i hullet, eller osse vil de tilbyde mig en 4. stamcelle operation. Det eneste de ved er, at de vil tilbyde en muskelbevarende operation. og det er jeg jo glad for. For så er stomien da stadig på afstand.

og heyyy min anæstesisygeplejerske sagde at det var operations nr. 40 idag :: WUP Fu.......WUP

1 kommentar:

  1. ÆV sådan et tilbage slag kan godt undværes, men fantastisk at du kan mærke efter og at de lytter til dig.

    SvarSlet