mandag den 10. april 2017

at flytte sig med sygdom

Sikke en tid jeg er i lige nu. Hold da op.
På arbejdet er der rigtig meget vigør i forbindelse med en omstrukturering. Dette er samtlige af mine kolleger og jeg selv virkelig meget berørte over. Faktisk synes jeg, det viser det enorme engagement og personlig involvering, der er i min afdeling, og som virkelig er basis for, hvorfor vi er så glade for at være ansat der.
Den sidste tid er der sket nye omvæltende ting, næsten hver dag vi har gået på arbejde. Og det gør der stadig. Det har vidnet om en medarbejderstab der brænder for sit fag og sine specielle kompetencer, og processen viser nu i mine øjne at vi er en samlet afdeling mere end nogensinde før.

Personlig er det virkelig stressende. Og jeg kan mærke at jeg stadig er lidt tyndhudet, og der skal ikke meget til før jeg sover at helvede til. Dette osse understreget af, at jeg har af og til ondt ved lymferne igen. Og det ulmer.  Min fornuft siger mig, at det bare er et lille tilbageskridt, for så at få et fremskridt, ligesom hele sygdomsperioden har været præget af. Men min frygt for at få tilbagefald, får det hele til at stritte på mig.

Sideløbende med det, kom jeg til at sige ja til at holde et mindre oplæg om det at være dagkirurgisk patient. Det er for mig en MEGA udfordring. Det at stille sig op foran mange mennesker og udleverer mig selv, er virkelig grænseoverskridende. Ikke fordi jeg har svært ved det i almindelighed hvilket bloggen her tydeligvis viser. Men at stå på en scene og se alle de mennesker i øjnene er virkelig anderledes. Men jeg sagde ja for at udfordrer mig selv. Hvor slemt kunne det gå, det er bare 200 mennesker der himler øjnene eller bagtaler mig på det groveste.fra min egen fag verden ?? og dem der skal passe mig når/hvis jeg får tilbagefald ??  det er sjovt som man kan optale og nedtale ting i sit eget hovede.
Så der stod jeg i fredags i en halv time og udleverede mig selv, mine svagheder og oplevelser.  og der var rigtig mange andre ting jeg osse ville have talt om men tiden gik ret hurtigt.
og det bedste var de folk der kom hen og snakkede med mig bagefter. Det var virkelig givende og lærerigt at de kom og fortalte om situationer, og personlige oplevelser og vinkler på det at være patient.
nå ja og så skal jeg åbenbart på igen en dag i oktober.

Og det kan jo være jeg når at blive rask i mellemtiden.

Måske har forløbet på sin sjove vis gjort mig mere skrøbelig og dog mere stabil i min personlighed. for var jeg blevet spurgt om at stå foran alle de mennesker for 4 år siden, havde jeg sagt NEJ ...


1 kommentar:

  1. There are three luxury watches in the world today and those three replica watches sale meet the demands of men that come from different backgrounds. Does that make sense to you? The first brand you have is Omega Speedmaster Broad Arrow. Omega has been coming out with some of the rolex replica sale throughout the years. In fact, they are originally known for their fake breitling. The Speedmaster collection has gained a lot of popularity today. It has the ultimate cachet and when you have it, you will not want any other rolex replica sale. Next on our list, we have the Ikepod Hemipode. The watch case can be opened and reveal a crystal back that is see through. It is made out of sapphire that replica watches sale is scratch resistant. This is the most fake rolex sale advanced chronograph manufactures to be found in the world. It comes with two or more time functions and will be sure to please anyone.

    SvarSlet