onsdag den 29. marts 2017

for travl til at være syg

ok.. har ikke skrevet på bloggen længe. Jeg har simpelthen ikke haft tid til al den navlepilleri. Det er jo i bund og grund et sundhedstegn.
Allerede i Februar havde jeg en mistanke om at jeg faktisk var helet, men turde ikke tro på det. Tør faktisk stadig ikke tro på det.
Men jeg har det alment bedre end  længe. Har ikke så ondt, kun ind imellem. Har heller ikke så ømme lymfer, kun ind imellem.
Så da jeg var til tjek i forrig uge, fik jeg faktisk AFLYST,,, jep rigtigt AFLYST en operation. Fordi det ser ud til at være helet udvendigt.
Det er jo fantastisk.
Og min læge strålede, fordi jeg åbenbart var en af flere patienter, der havde gode nyheder om heling i denne uge. Hun har altså en fantastisk evne til at være nærværende og vedkommende.

Men det ulmer stadig ind i mellem, og jeg mærker skrækken for at blive banket tilbage igen. Det ville være ubærligt. Men en mulighed og risiko, som jeg prøver at gemme lidt i baggrunden.
Derfor skal jeg scannes i maj, for at tjekke om jeg er helet indvendigt eller hvad ......... Hvis jeg ikke er det, så ved jeg ikke hvad planen er.

I mellemtiden har jeg travlt med at leve livet, på de præmisser, som jeg er tildelt. Det vil sige at jeg er begyndt at træne igen. i forrig uge faktisk 5 gange. Og bliver lige mindet om at min mormorkrop og den infektion jeg har i kroppen altså sætter sine begrænsninger. Så jeg blev lige banket tilbage igen i sidste uge.
Det er jo osse for åndsvagt at tro, at jeg bare kan starte hvor jeg slap for 2 år siden. Jeg burde jo efterhånden have lidt realitets sans, MEN nej.

Jeg er osse startet efteruddannelse og er ved at skrive et projekt, og jeg er fuldtids raskmeldt. Så således går jeg igen kold kl 20.00 om aftenen.
Det er skønt at udskifte fokus fra sygdom til livet igen.

bare for en stund

1 kommentar:

  1. Next is the ever so popular Rolex Oyster Sea Dweller. It can take to the water just as a replica watches sale deep-sea submarine can. It guarantees that it is waterproof at a depth of 3,000 feet. When choosing the rolex replica sale for men, you should not forget to do your research and keep the character of the guy in mind. fake breitling can be a number of different things. They can be sparkly, elegant, filled with luxury and don't forget about sporty. For those of you out there that are looking for the best rolex replica sale, you have made a good decision. By choosing a sports replica watches sale, we believe you have good taste. However, we are sure you will need some pointers at choosing that fake rolex sale. Take note that just because it is a sports watch does not mean that it is not going to be fashionable.

    SvarSlet