tirsdag den 21. februar 2017

ups --- er faldet i

som jeg skrev sidst, så afventer jeg den videre plan. og i ventetiden op til en måske ny operation, ja så skulle jeg jo til at røre mig lidt igen. Så er det jo manden giver mig 10 dage i fitness centeret i valentinsgave. Det er faktisk mega uromantisk. Det er i hvert fald ikke chokolade, og det dufter overhovedet ikke af blomster. Slet ikke.
 Jeg var afsted første gang. Til yoga. Hold nu kæft,,,,mens jeg vrider mig i stillinger, som jeg analytisk samtidig med, prøver at planlægge hvordan jeg kommer ud af igen, så er det jo fedt at bruge noget krudt på den måde. Det indebærer da ikke en skalpel, allerede her har denne hobby da slået den tidligere med længder.
Men nu har jeg så osse været til step, og walk-it. Og har faktisk været afsted 6 gange på 10 dage. Og jeg er væsentligt mere glad. Og det endda selvom om spejlbilledet ikke byder på den største fest. Og selvom det er en mega overvindelse at troppe op i træningstøj, tætsiddende, med klare fremstillinger af min vinterhud, synes endda at appelsinhuden springer igennem træningsbukserne. Men det har jeg valgt at se bort fra. Hvis jeg ikke starter et sted,  kommer jeg jo aldrig videre.
Og de der håndvægte er jo tungere end nogensinde. Der er ikke en muskel tilbage i min krop. Hvorfor jeg vedholdent mener, det er manden der skal hente brænde, jeg "kan jo ikke løfte noget". 
OG 5 minutter inde i walk-it timen mens jeg hører det fede musik inde ved spinningtimen, tænker jeg "hvad helvede laver du her ??". Synes det er SÅ kedeligt.

egentlig havde jeg bestemt at starte stille ud. Det bliver jo aldrig som før alligevel. Men nu har jeg så været afsted i 4 dage i streg. Ligesom før. Og jeg er væsentlig gladere. Og har det godt. 
Enkelte episoder hvor jeg får smerter, men det går over efter en times tid. 

Nu har jeg fået af vide i flere år, at jeg endelig skal passe på mig selv. Men det føler jeg osse, at jeg gør lige nu. 

1 kommentar:

  1. Just because it is a sports watch does not mean that they are made specifically for men. The replica watches sale is that many women prefer these types of watches. These rolex replica sale can be used by anyone from divers and runners to bikers and surfers. Take note that there are sports watches that are made for men, then there are breitling replica sale that are made for women. When you are purchasing these devices, you should make sure you find somewhere that is replica watches reliable. You should also check with the guarantee as well as the return policies that is offered. Many places will allow you to return the fake rolex sale if you do not like it, as long as you have the receipt. If you are buying this rolex replica uk as a gift for someone in your life and you are not sure what model they would like, then you could always hand them a gift certificate to the watch store.

    SvarSlet