søndag den 22. januar 2017

gør klar til endnu en omgang

tiden går. Og der har været perioder hvor jeg har tænkt "nu bliver jeg rask, nu heler det". Men der er stadig infektion, og det siver endnu. Ikke meget, men det gør det. Jeg har haft perioder hvor jeg synes det gik godt fremad.

I den periode bestilte John og jeg en rejse til juni. Kun ham og mig. I den periode, begyndte jeg at se lidt fremad.
Men det er begyndt at værke igen. Jeg har lige haft 7 dage uden smertestillende. Nå ok 2 1/2 da, tænkte at det skulle prøves. Og det værker som ind i helvede. I går havde jeg haft den bedste dag på job, som så mange andre. Jeg elsker mit job, det er virkelig en meget stor del af mig. Og når jeg efter 14 år som sygeplejerske endelig har fundet min hylde, så har de seneste 6 år som anæstesi været en fest. Så kommer jeg hjem, glad men fuldstændig udtværet. Der skal bare ingen krav komme fra nogen i min familie,og hele min verden bryder sammen.jeg bliver totalt arrig og urimelig. Ked af det og opgivende. Det sker altsammen på 2 timer, hvorefter jeg går i seng kl 20.00.

Jeg er startet på noget efter uddannelse. Og det glæder jeg mig til. Måske giver det et lille afbræk i den trommerum jeg går i nu.

I næste uge skal jeg til koloskopi, og til kontrol sidst i januar. Men som det ser ud, så er jeg stadig syg.  Men har dog ikke brug for operation så tit som før. Så hvad er næste step ??? jeg har ingen ide,

 overhovedet

Hvilket er dybt frustrerende, fordi som sygeplejerske vil jeg vide,hvad, der skal ske. En plan a eller b eller c. i 2 1/2 år har jeg været afventende på at det skulle blive bedre. så hva nu ????

Og nu har jeg så været oppe og få den famøse undersøgelse. Jeg har det faktisk ok. Stadig træt men har været uden stærk smertestillende i 9 dage.Og jeg har været ude at løbe flere gange.
Så jeg fortalte portør Bent at det måske nu var sidste gang jeg skulle bedøves. I et kort øjeblik troede jeg selv på det. Så blev jeg tjekket, af min læge. Og det at det ikke vil hele er rigtig nok. Men det skyldes ikke bare lidt ekstra væv, at det bløder og værker. Nææææ nej, det er fistelvæv. Hvilket vil sige at det ikke er helet( præcis som jeg selv fornemmer).
Så nu er planen at vi ser an til marts, hvor jeg skal bedøves igen til en nærmere undersøgelse. Og hvis det ikke er helet i mellemtiden, så er det ny operation. En operation jeg på ingen måde vil glæde mig til.
Så 2017 tegner ikke som et succesår heller for mig.

Men jeg har det bedre. og jeg kan løbe og begynde at træne lidt. Så derfor har jeg bestemt mig for, at med mindre det begynder at blive værre igen, så har jeg knap 1 1/2 måned til at komme igang med lidt træning og velvære. Skal jeg opereres igen, kan jeg ligeså godt komme i form til det.

og tydeligvis så er det vejen frem for mig. At hækle og strikke og male sten er simpelthen for dødsygt i min verden.

1 kommentar:

  1. Trying out sports watches that are made by different manufactures can be a bit replica watches sale frustrating. With that in mind, you could always read online rolex replica reviews. In the beautiful area of Spain, whenever a male made a marriage proposal to a rolex replica sale female and receive the answer, they will give them a beautiful engagement ring. In return, they will be presented with a men's breitling replica sale. There is no denying that this is deeper than a symbol as they are absolutely stunning and hold a lot of meaning in this case. For those of you that are looking for the best fake rolex sale, you will need to do your research. Before you choose the watch you want, you will need to make sure the replica watches you are choosing is not a replica.

    SvarSlet