mandag den 28. november 2016

en duft af frihed

Efter min sorte mave bedres og mit sort/blå maveskind normaliseres, så fik jeg det pludselig meget bedre. Jeg har sovet helt vildt meget. Havde egentlig planlagt at læse lidt, og måske se en serie på netflix, men NIX. Det havde jeg simpelthen ikke overskud til.
Men i sidste uge var jeg frisk. Der var et overskud jeg ikke har oplevet i over et år. Der var osse en tro på, at det nu ville gro sammen.
Noget så simpelt som at sende en sms til drengen, at der er pandekager, når han kommer hjem. Mega overskud, glad og vældig humoristisk, da jeg var ved min egen læge. Gik først iseng kl 21.30 efter at manden har prikket til mig flere gange, om jeg da ikke snart skulle iseng ???
Gik lange ture, og brugte hele black friday på udsalg og købte næsten alle julegaver. Se DET var livet. At være ude i verden og grine og være ubekymret. Ugen startede med, at lørdag aften tog drengene ud i verden og proklamerede, at de ikke kom hjem til aftensmad. Så sad vi der manden og jeg, og hvem gider lave aftensmad til to ?? så vi endte med at gå ud at spise. Mega hyggeligt.

Det holdte til lørdag morgen. Der begyndte jeg at bløde og sive fra såret igen. Lidt mere ondt. Men det er ok. For jeg har en tid i januar i Århus. og medmindre jeg bliver rigtig utilpas, så skal jeg da ikke på operationsbordet før i februar.

Derudover har jeg lavet en aftale med mig selv. Hvis det ikke er groet sammen til januar, så skal der trækkes i streg i sandet. og det skal være NU. Jeg vil leve mit liv igen, og have overskud til mine unger og manden, mine venner og arbejde. Jeg vil leve et liv, som ikke er fyldt med næste operationsdato. Jeg vil have den stomi. Jeg vil have RO.
For ligeså meget, som jeg troede i sidste uge, at jeg da nok var rask til jul, ligeså meget ved jeg nu, at det er der ingen sikkerhed for.
En anden væsentlig ting er, at det fede liv jeg havde i sidste uge, er værd at stræbe efter. Der SKAL være overskud til at leve.

1 kommentar:

  1. These watches are a lot like fashion as each season will bring out a new collection of them. The fake rolex sale for women go according to the jewelry. Many of those designer watches have been elegantly made and they correspond with many of those brand name rolex replica uk that you may have had your eye on. Sapphires and diamonds can be added to these wonderful crafted hublot replica, which add an even better twist. We must also say that these tag heuer replica make the perfect gift and they are perfect for any occasion. The price range could set you back anywhere from a hundred to thousands of replica watches sale dollars. It all depends on the brand and model of the watch you choose. If you are interested in purchasing these rolex replica sale, then you may want to turn to the Internet so that you can do your research.

    SvarSlet