søndag den 30. oktober 2016

verdens bedste og mest tiltrængte ferie

når jeg nu tænker mig om, så har jeg rent faktisk ikke haft ferie i flere år, uden at jeg har været op operationsbordet enten lige op til eller midt i ferien.
Så derfor var jeg så glad for at, jeg rent faktisk havde det godt, da vi med hele familien fløj til mallorca i uge 42.
Sikke en skøn ferie, åd og drak og solede og badede i havet. Pænt støttet af fast smertesillende. så har jeg faktisk haft det ret godt. og ingen utilpashed eller ømme lymter.
Nu endte vi så på et tysk pensionisthotel, som skulle forestille at være 4-stjernet. Men den kloakeret,  der kom om aftenen i loungen akkompangneret af tysk schlager af en Wanna-be Hansi, ja så er det jo perfekt,  at jeg kun kan holde mig vågen til kl 21.00.

Vi boede i en skøn mindre by, med udsigt til bjerge. Og der var en helvedes masse trapper ialt over 500, som vi selvfølgelig skulle op af. Det var en ualmindelig hård tur. Jeg prustede og svedte, og havde det virkelig godt. Lige indtil aftenen. Så begyndte jeg at fryse og hænge og være utilpas. Ingen tvivl om,  at jeg har presset krioppen mere end den synes var ok. Så den aften gik jeg osse tidligt iseng. Jeg vidste egentlig godt, at det ville ende sådan, men det skulle prøves.

Nå men i undrer jer nok over, hvor de fede feriebilleder bliver af. De er fraværende, fordi jeg i så tilfælde ville vise mere hud, må end godt er,  og på den baggrund blive blokeret på Facebook...  Det er jo vinter. ☺️
Og så ødelagde jeg min telefon.

så jeg kom hjem glad, brun, lettere alkoholiseret.

I torsdags var jeg så til akupunktør. Det har jeg ALDRIG forvildet mig ud i før. Men i næste uge skal jeg have 3. stamcelle behandling. Og jeg kender min akupunktør og stoler meget på hende. Ved egentlig ikke, om jeg tror på det, men faktum er, at jeg fredag var SINDSSYGT træt. Mine ben føltes som bly på arbejdet. Lørdag var jeg ren overskuds agtig. Hvor var det FEDT at prøve igen. Endelig.
Det der akupunktur sammen med ændring i kostvaner, skal være mit biddrag til min krop, om at NU, må den sku godt arbejde lidt med mig her.
Manden mente nu ikke, der var noget punkteret på min krop,  alt imens han givet mig elevator blikket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar