lørdag den 20. august 2016

At lære at leve i nuet

For 8 måneder siden blev min veninde og jeg enige om at 2016 måtte blive VORES år.  Et år med mulighed for forbedring i sundhed og trivsel.
Jeg har ventet og ventet på bedring i år nu. Og jeg gider ikke vente mere. For bedringen kommer, når den kommer.  Og det er ikke lige nu. I over et år har jeg været sporadisk i mit fitness center,  fordi så snart jeg har det bedre, så kommer lysten til at være aktiv. Det er bare ikke endnu i dette år sket, at jeg synes det var fedt. Faktisk synes jeg det har været rædsomt.

Punkt 1:  er jeg i så mega dårlig form. Så når instruktøren, siger vi skal lave planke, så ligger jeg og tager en slapper, for jeg kan jo alligevel ikke følge med. Bare det at lave lidt mave øvelser, som før var Easy. ..er totalt udmattende og jeg ligger i et hjørne og raller som en 80 årig der har taget trappen op til købmanden. Push ups  er blevet på knæene 😨😨 😱  ...

Punkt 2 :  der er spejle overalt..så ikke nok med, at jeg mindes om, at jeg er en træningsmæssig vatarm..så mindes jeg osse om at figuren er ved at forberede sig til at blive mormor, sådan cirka 10 år før tid. Mangler lige den blomstrede kjole. Men hey det er jo in med genbrug, så den finder jeg nok i blå kors. Og poserne til genbrugstøjet medbringer jeg selv under øjnene. Nej det er under INGEN omstændigheder nogen fornøjelse i det center. 

Så nu har jeg meldt mig ud. Det har været en svær beslutning, fordi det i mange år har været en stor del af mit liv. Men jeg gider ikke blive ved med at tro på, at lige om lidt går det godt og SÅ skal jeg igang. For jeg bliver slået tilbage hver gang. Og ender på et operations bord.

Måske det giver mig lidt ro i sindet. Og lærer mig at tage tingene, som de kommer. Og har en hel klar forventning om at det er nemmere, end hele tiden at tro at nu går det bedre og så går det a røven til ........... så at sige ☺

1 kommentar:

  1. Jeg ved godt, at du ikke gider at ynkes..... men øv :-/
    Kram. Jeg synes, at du fortjener solskin og medvinde

    SvarSlet