tirsdag den 12. juli 2016

Tør man tro ????

Det spørger jeg tit mig selv om....tør jeg tro på at det heler. .. ??
Der er flere tegn på at det gør. Men det er ikke helet endnu og der var tegn på hul til tarmen allerede indenfor 1. Uge ....  og det er ret ømt. Men det er helet mere end nogensinde før ...det kan jeg mærke. ..  ☺  så håber lever. . Men jeg tør ikke tro på det.
Er startet på job.. det er så skønt at komme ud og tænke på noget andet, og opleve at det kan jeg faktisk godt rumme. For jeg har været meget bekymret,  fordi jeg har følt mig virkelig labil psykisk.
Og kan osse mærke at folk skal ikke spørge for meget, så krakker jeg. Jeg er træt. Jeg er slidt. Jeg er tom.
Men mærker, hvordan det blandt andet lader mig op at gå på arbejde. Mentalt.
OG jeg nyder at der igen går over 6 uger, inden jeg skal opereres igen, hvis jeg da skal det. For endnu er fremtiden uvis.
Måske heler det. Måske skal jeg leve med det. Måske skal jeg opereres igen. Det kan jeg ikke tænke på lige nu.
Jeg ved mere d. 1. august.
Inden da vil jeg holde 3 ugers ferie, uden operation. Ikke sket i over et år. Vi skal være ude i sommerhuset. Lyder kedeligt, men afslappende. Fordi til oktober skal vi til Mallorca med Johns familie.
Det glæder jeg mig til. Fordi min svigerinde og jeg skal have drinks ved poolen "the same as usual" Og med mindre der sker noget uventet, skal det bare planlægges fra min side, således at der IKKE skal ske noget operationsmæssigt lige op til det.
Det er skønt endeligt at kunne se frem til noget, for det har jeg brug for.
Så jeg tror på det og "lader", som om det ikke gør ondt. Bider tænderne sammen og finder en portion tålmodighed mere frem fra posen, der er tom. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar