torsdag den 9. juni 2016

Pivet

Tre dage efter fik jeg en operationstid. Fik 2. stamcelle behandling igår. Gik fint. Ingen smerter i maven denne gang. Havde  fået lagt blokade ved maven og ved bagdelen. 

Og kunne mærke, at jeg den dag var mere nervøs. Sådan lidt knald eller fald agtigt. Kunne mærke, at jeg den dag var mere pivet, end jeg plejer.
 Så jeg fik lidt smertestillende til anlæggelse af blokaden.
Men jeg var knap så tung i bagdelen som sidst. Hvilket resulterede i en del smerter efter operationen. Jeg trak mere morfin end nogensinde før. Så tilbød den søde anæstesi læge, at lægge en ny blokade. Og den virkede. Alt i den nedre ende sov. Endelig var der ro.
Kom hurtigt på benene, og så begyndte det at pible bløde. Jeg var ikke i tvivl. Det her var ikke godt.
Og ganske rigtigt, jeg skulle reopereres senere på aftenen. Jeg blev indlagt og ventede 8 timer på, at der blev plads på operationsbordet. I ventetiden piblede det med blod fra såret, og jeg skulle skifte bind flere gange. Udover det, var blokaden i bagdelen så effektiv, at jeg ikke kunne tisse. Så jeg blev engangs kateriseret.
Behøver jeg et sige at jeg var nede under gulvbrædderne. Det var sådan noget, som det der ikke måtte ske. Jeg var så ked af det. Og magtesløs. Og træt, og morfin pumpet.
Jeg var bange, fordi ingen af specialisterne var på vagt, og skønt de rent faktisk ringede hjem til specialisten, så var jeg ikke tryg ved situationen.
De fik styr på blødningen, der kom fra fistelgangen. Men de kunne ikke finde blodkarret, der blødte, så de lagde en gel op, med noget medicin, der skulle stoppe blødningen. Med den risiko for at såret måske ikke vil hele.
Er meget bekymret for, om den stamcelle operation falder til jorden. Kun tiden kan vise det.

Idag har jeg haft kvalme og ondt. Men det går fremad. Og som det ses på billedet er jeg drænet for al overskud.

Men jeg er oppegående og er  så tit gået forbi nedenstående billede, der hænger på trappen på vej op til operationsgangen, og kigget på det på vej til operation . Og det fortæller alt om, hvordan man har fysisk og psykisk. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar