tirsdag den 7. juni 2016

Ja hatten fundet frem

Igår var jeg i Århus. ... det gik helt som jeg  havde forudset. Jeg skal igennem endnu en stamcelle operation. Gik fra ambulatoriet med en knude i maven. Men dog med ja hatten på.
For vi havde både ja og nej hatten på, lægen og jeg. Og med Nej hatten på ville jeg se frem til enten et liv med sygdom
Og oprensning i fuld bedøvelse 6-8 uger imellem eller en mere radikal og risikofyldt operation. Det er for så vidt ok at gå alle de scenarier igennem, for at jeg kan gå og tygge lidt på det.
Men jeg har så fået en operationstid til imorgen allerede, og det er godt. Så imorgen fedtsuges jeg igen og stamcelle behandles. 2 uger med løfte restriktion og korset på. I 25 graders varme. Jøsses.
Har fantastiske kolleger og en helt igennem skøn leder. Der er ingen sure miner, når jeg kommer og fortæller, at jeg har fået en hurtig tid. Skønt jeg ved, det logistiske er udfordrende. Der betyder SÅ meget.  Så idag har jeg aflyst en sommerfest og fødselsdag og måske osse en bisættelse , som jeg skulle til i weekenden. og jeg er opstartet en lynudrensning, således at jeg er i tvivl om de hundeposer jeg har med på hundlufteturen, nødvendigvis skal bruges på hundene. :-) 
Og så går jeg i hi i 3 uger. ☺

1 kommentar:

  1. Typisk dig at sætte den humørtegning på!!
    Vi er kede af, at I ikke kommer på lørdag og hvor er det træls for jer, at der ikke kan planlægges.
    Er der noget vi kan gøre?

    SvarSlet