fredag den 13. maj 2016

knust.

nu er der gået lidt over 2 uger siden den famøse operation. De har været præget af ret øm mave. Har rendt rundt med det der korset i 5 dage. Men udover ømhed og smerter har jeg mærket bedring i min almene tilstand. Er ved at have lidt mere overskud. Ingen ømme lymfer.

Men usikkerheden er der lige om hjørnet. Som at være i et spøgelsestog. Jeg venter bare på at noget hopper frem og forskrækker mig.
Og det skete så igår. Har i de sidste dage haft mere ondt. Det værker som ind helvede. Men skal det være sådan ?? Er det normalt ??  sideløbende med at jeg begyndte at have blussende kinder, så ringede jeg jo til specialeafdelingen. For i min verden, hvis der sidder skidt, der kan give infektion, så opstart dog lidt antibiotika. Inden det bliver ukontrolabelt, som det jo har været i min situation i over 2 år nu. Men at få antibiotika ud af hænderne på de læger, er som at bede Joakim von And tømme sin pengeboks og give dem til de fattige. Det er utopi.
Og således skulle jeg ringe igen her til morgen, hvis jeg fortsat havde det skidt. Så skulle jeg komme fastende = så skærer vi lige = et helt års arbejde med at hele og få fremgang smidt på gulvet,, IGEN!!!!
Så jeg fyldte mig med morfin, tog mine solbriller på og tog ned i byen for at købe tøj til min dreng.

Var fuldstændig knust. Har grædt og grædt og grædt. Og gør det stadig. For idag ringede jeg op til stamafdelingen, og sagde, at jeg har det bedre. Det er ikke løgn. Har ikke så ondt som igår.  Men det ulmer. Jeg kan mærke det. Og sideløbende med, at jeg er PANISK angst for de vil skære i mig igen, og afbryde den afsluttende behandling, så cooper jeg sku ikke særlig hensigtsmæssigt her.Så jeg kører virkelig lav profil her. Og ser weekenden an. og krydser ALT, hvad der kan krydses på min krop, og vil fokuserer på det fantastiske skønne forår det er.

1 kommentar:

  1. Åh bare ikke lige den opdatering man ønskede - og du nok endnu mindre ønskede. Jeg håber for dig, at dine bange anelser ikke har noget på sig.
    Jeg håber pinsen bringer dig bedring, så det fortsat kan gå fremad for dig

    SvarSlet