fredag den 8. april 2016

sådan er det

har jo haft en forrygende weekend, der startede fredag 2 dage efter sidste indgreb med overskud. Det udmøntede sig i ren duracella, idet jeg stod op lørdag kl 7.30 og løb en tur med min hvide tykkefedberg af en stor hund. Hvor var det skønt.. så skønt at det gentog jeg søndag og tog til bodyflow, en slags yogaøvelser.
DET var en oplevelse, som min krop ikke var forberedt på. De stive slatne led skulle jo strækkes ud og spændes op. jamen jeg siger jer, jeg lignede en tumling på en måtte. På et tidspunkt skulle man stå på tæerne med hovedet nedad, så skulle  man strække det ene ben og så den anden arm.  Det knirkede jo på linie med tivolis træ-rutchebane. og så fik jeg krampe da jeg skulle strække mig ud til en af siderne, og i benet da jeg skulle forsøge at nå det bagtil. Der er en grund til, der ikke er spejle i det yoga rum og TAK for det :-)
hvad jeg har mærket meget den sidste tid er at jeg er totalt stresset, og anspændt. så derfor har jeg gået til noget massage.ham massøren er sådan lidt spirituel og taler om krop og sind og sjæl der skal spille sammen.Og der fik jeg lidt skæld ud fordi jeg ikke lader mig flyde med. Nu skulle jeg jo til yoga om aftenen med afspænding og ligger der og lytter og slapper af. Får af vide at jeg skal mrke mig selv og alt muligt andet. Jeg ved så tæt på at ligge og tudbrøle. Da slog det mig, det er sku da derfor jeg ikke kan give slip.Fordi jeg bruger alle mine kræfter på at holde sammen på mig selv. og det kan jeg ikke lige nu, for jeg har brug for mig :-)

Men jeg har haft det godt. indtil nu fredag, hvor det begynder at sande til igen, med ømhed og hævede lymfer. Men det vidste jeg jo ville ske, så sådan er det.

Dette er "tykkefedberg" aka Samo ,min løbepartner som er på kur, hvorfor han nærmest ligger i madskålen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar