tirsdag den 19. april 2016

HUUUURRRRAAAA

nu er det NU !!!!! har ventet på at min krop og jeg, ville blive klar til dette i 1 1/2 år..... efter over 30 indgreb..
kan ikke helt forstå det,, at man rent faktisk kan glæde sig til sådan en operation. Men nu er det NU..
har nærmest været euforisk de sidste 5 dage, fordi jeg rent faktisk tør tro på det nu. Fordi jeg har det bedre, og har trænet lidt.
Nå men tilbage til operationen, fordi mange har spurgt, hvad går det egentlig ud på.. Ja kort fortalt har jeg jo haft betændelse i to år og der er kommet nogen gange fra min tarm ud i ve balle. De gange skal lukkes og hullet til tarmen skal osse lukkes. Dette gøres med mit eget mavefedt. JO JO ..... det lyder så surrealistisk, og jeg har grint af det mange gange. Manden har iøvrigt ytret at han i så fald bliver bekymret for, om dørene i huset er bred nok, når jeg kommer hjem. :-) nå detalje eller noget..
jeg skal så have en fedtsugning, og jeg siger jer; det har VÆLTET ind med tilbud om at blive donor. Men må skuffe med, at jeg det sidste halve år har arbejdet "hårdt" på at oparbejde mine egne "donormuligheder".Så hvad det angår, har jeg ingen bekymring :-)
Hvad jeg studsede over var, da jeg fik taget mål til en longet=korset, som jeg skal bære de første dage, for at forebygge blødninger. SÅ er det jo ikke helt ingenting alligevel. Nå never mind, det er det, jeg skal. Når de så har taget det fedt, så bliver cellerne centrifugeret, og proppet ind i de gange betændelsen har lavet. og udenpå. efter de har gennemstukket de der gange. Det skal samle sig og med tiden lukke sårene.
Spændende ikke???
Jeg ser frem til 2-3 uger uden løft og hård træning. Og om 6 uger skal jeg så undersøges, mhp om jeg skal igennem det hele en gang til. Det skal man nogen gange.
Det BEDSTE er, at de har virkelig gode resultater med denne operation, indtil videre. Idet de har kun lavet dette i 2 år.
Så jeg GLÆDER mig. og er forhåbningsfuld.
og kan ikke helt forstå hvis dette mareridt snart er ovre. Tør ikke rigtig tro på det. Men det gør jeg alligevel


1 kommentar:

  1. Du har en aldeles fantastisk humor... Den kommer man langt med. Pøj pøj med indgrebet

    SvarSlet