onsdag den 2. marts 2016

En lille forskrækkelse

Jeg vil godt melde mig ud ....nu.. min krop har lavet en meget uholdbar aftale med nogen,, om at vi skal under kniven i tide og utide..
og idag var i utide.
Jeg har ikke været med i den aftale, men kan jo heller ikke melde mig ud. Tydeligvis.
Jeg har været på bordet idag. Forudgået af en uge med tiltagende smerter, og nu til sidst feber. Øv. Så har været ret bekymret,  og bedt til at det bare skulle åbnes lidt, og så kører på med de endelige operationer som planlagt.
Det var med bævende hjerte og uro i kroppen, at lægge mig til at sove idag. Tanken om at muligvis få at vide at de skulle udskydes, var aldeles uoverskuelig. På den anden side bliver jeg nødt til at konfrontere mig med tanken om, at det kan ske. Så på mange måder er psyken og humøret kørt noget i overgear de sidste dage.
Kører deropaf med feber og blussende kinder og smerter 😈 lorteliv  😈
Så da jeg vågner op og får at vide at vi kører på som planlagt, da blev min verden lysere igen. .  Fik at vide, at jeg måske bliver indkaldt til dette med kort varsel.
Og på den måde lever jeg i en følelsesmæssig rutschebane af dimensioner, der får Djurs sommerland til at kigge med lange blikke ....
Så idag har jeg hængt med hovedet nedad, for så at finde fodfæste igen.... og tænker jeg mig om, har jeg da vist været i den følelsesmæssige centrifuge mange gang de sidste to år..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar