onsdag den 23. december 2015

jeg har en god nyhed og en dårlig nyhed !!!

Sidder her efter min vanlige tur nordpå, i dagkirurgisk... efter det vanlige indgreb... så same same.. intet nyt der...
jeg er nu SÅ heldig, at læge Helene har lagt en god blokade, så jeg ikke behøver at tage det forbandede smertestillende før imorgen..... for SÅ kan man nemlig pøse sig et glas hvidvin, når man nu er så "uheldig" at drengene er taget i bio og se Star wars og svigermor holder jul i stensballe, og der er "love actually" i fjernsynet..... godt nok øv (( or not )) .. og på den måde sænker julfreden sig over mig... eller osse er jeg allerede småstiv... who cares ...
den gode nyhed er at det går fremad.. har jo haft en hel uge uden smertestillende.. det er fantastisk,, for så kan jeg rent faktisk sove, og bilder mig ind,at jeg er knap så sur og opgivende, når jeg kommer hjem fra arbejde...  Det er muligt at manden og drengene er uenige....  og jeg heler indvendigt og skal først for igen om 4 uger..
den dårlige nyhed er, at jeg heler meget langsomt... og så langsomt at jeg formentlig først er klar til stamcelle operation i foråret eller sommer.... og er spændt på om det holder i 4 uger.. men det skal stå for en test..

Den gode nyhed er osse, at jeg har fået grønt lys for at starte træning i minimal grad... Det forholder sig sådan, at min skønne ungdomsveninde osse er i et noget drænende forløb af noget alvorligere karakter end mit. Så vi kan tage hinanden i hånden og tage i fitness centeret. Målet er ikke vægttab, eller superform...lige nu .... Målet er, at vi skal gå glade hjem...
Og hun har taget min hånd i sin i dette forløb.. vi har ses og smsèt og kan forstå hinanden. Det giver en ventil til at læsse af, og en ro i at vide at hun ved, hvordan det er.. tror hun har det ligesådan.. hun betyder SÅ meget for mig. Så jeg GLÆDER mig, til vi skal bruge timer dernede sammen ..... og gå glade hjem... så bliver vi faste i huden senere... måske .....  og vi har lavet en pagt ..  2016 bliver VORES år.
Et år hvor vi kan være med til at sætte dagsordenen, ihvertfald på nogen ting....

og selvom det IGEN IGEN udskydes, så har jeg det faktisk ok.... måske er det hvidvinen ???? nej sådan havde jeg det osse i toget. For skal jeg sætte det skarpt op så er deres plan p.t. den bedste... alternativet er stomi, eller opskæring med inkontinens på første gavehylde.... så det må vi vel sige, er ok, som det er, ikk ????

næste er simpelthen mig og min veninde,  da vi var teenagere. Griner altid, når jeg ser den... ikke fordi joken er sjov, men fordi min krop husker alle vores teenage grineflip..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar