torsdag den 27. august 2015

Dagen efter dagen

Har der egentlig ok.... er mega træt...har ikke sovet meget inat. .haft kvalme og ondt i maven... så idag er jeg stage træt... som jeg kender det, dagen efter dagen... 
Jeg ved ikke helt, hvad han har lavet endnu..ham Peter....han ringer i løbet af dagen. ... 
Sidst på eftermiddagen ringer han så... det er ikke spaltet... " mine hænder begyndte at ryste lidt" siger han... I humor ..fordi jeg jo ville tjekke om de nu var rolige, de hænder..
Og så forkare han, at han blev usikker på hvor meget af musklen, der var indblandet. .og i så fald øges risikoen for inkontinens. .. så han valgte den indtil videre sikre vej....lige nu elsker jeg Peter læge for hans overvejelser og omsorg for mig som patient. ..
Den sikre vej er endnu et dræn..  suk. ... som skal hele, og lige nu ved de faktisk ikke helt, hvordan de skal behandle mig, så jeg kan hele..
Så lige nu er jeg uden plan. .  Bortset fra de operationer, der kommer hver anden uge, fordi jeg stopper til i drænet, som jo nu er to dræn. .
Havde sådan håbet på en plan... måske et tidsperspektiv.  .  Men det varer måneder, før jeg får det...
Så lige nu er det lidt gråt. .. 
Og jeg må fokusere på, at jeg over de sidste 4 uger har fået det bedre...lige bortset fra de dage, hvor jeg opereres ... der er jeg træt og øm. ..men kommer hurtigt igen.. ....  og det er det, jeg må holde fast i ..... at komme igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar