onsdag den 22. juli 2015

Når kreativiteten sætter ind

Må sige at denne uge trækker tænder ud..  ikke fordi det er sørgeligt og uoverskueligt. .. men fordi der sker så mange ting. .
Vi har svigermor boende og hun er en skøn kvinde. .  Det er faktisk ret hyggeligt at have hende her, og trygt, fordi vi så kan tage de snakke, der skal til når det kræves.. 
Men mest af alt, får hun bare lov til at Være lige nu...
Vi er en del sammen med Madsen familien.. og det er i sandhed en god familie. .. min svigerinde er så god til at sige tingene,som de er, hendes mand er god til at sætte gang i tingene.. dermed er de på mange måder et godt team...  det ved jeg, hjælper min svigermor meget...

Imorgen skal han bisættes..tror det bliver en smuk dag... selvom den selvfølgelig ikke er ønskelig. ..

Idag har jeg så haft tiltagende ondt...så bekymret for om der er noget i gærde igen... gider ikke til Århus. ..hvilket jeg sagde til dem, da jeg ringede. .  Vi blev enige om at se an.. og begynde at saltbade. ..
Der har Været mange kreative forslag om hvordan jeg Gør det ..... jeg skal bruge salt til opvaskemaskine. ...så hvorfor ikke stikke bagenden derind? ??  Eller en sort balje. ..men den kommer jeg jo ikke op af.. og John mente ikke at min røv kunne Være i den....,, så snakker vi om håndvasken.. men DEN indre film er da helt uoverskuelig... 😂😂😂😂 det endte med boblebadet. . Fyldt med morfin og hvidvin, som jeg sidder derude og skriger efter..fordi det svier....men det fungere....så lad os krydse fingre for at det virker....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar