søndag den 5. juli 2015

HEL HEL HEL !!!!!!!!!!!!!!

har haft de fedeste dage.. mentalt og fysisk.... allerede dagen efter operationen i onsdags havde jeg knap så ondt.. og alment bedre...
Energien er ved at vende tilbage og jeg har været på arbejde i fredags....
tror også, jeg er ved at få lidt fred sindet med alt dette her.... og det giver overskud...
så jeg har smilt og været glad og grint og joket,, nåå ok det er gør jeg jo hele tiden ,,,,
og jeg har meget mindre ondt og fylder mig ikke med alle de piller.....

Tænker jeg tilbage til de sidste 3 operationer, har jeg lagt mig op på lejet og snakket med lægen uden at få tårer i øjnene. Det må da være gode tegn..... og en væsentlig bedre måde for mig at tackle det på.... er ved at få kontrol over mig selv, i en situation, jeg på ingen måde har kontrol over...  og selvom jeg fornemmer at min forudsigelse om, at det kommer til at gå kortere tid til de skal se mig på afd P end de 14 dage,, så siger jeg det med ro sindet.
under alle omstændigheder skal jeg til Nørrebrogade torsdag og tale med en læge og udredes om jeg kunne have morbus crohn..

Det er godt nok gået hurtigt,,, en god uge siden jeg blev henvist...Kan virkelig mærke at jeg er i gode hænder der i Århus.. De har en virkelig engageret seriøsitet, krydret med stor faglighed og hurtig personlig ekspertise..

så jeg gør mit til at det skal hele og fylder mig med proteiner( og godt med rødvin lige igår på terassen, som jeg har googlet mig frem til forebygger og lindrer infektion, endda uden at parrer ordene infektion og rødvin i søgefeltet :-) !!!!!!!
så det er min morgenmad..

krydret med lidt natur og afslapning for sind og sjælIngen kommentarer:

Send en kommentar