fredag den 26. juni 2015

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget

Det at Være så åben om min situation, har godt nok givet mig mange henvendelser. . Fra både dem jeg kender, og nogen jeg ikke kender. .... jeg bliver så  glad, hvis min åbenhed kan give anledning til både faglige og personlige refleksioner...  og så er der alle sidegevinsterne. .. en lille joke på papir om en læge halvt oppe i rumpen, flotte blomster, masser af beskeder og besøg.. mms  med billeder af kollegerne der råhygger som altid. Det kan da kun give et varmt og fyldt hjerte..... så selvom jeg er et skvat, så er jeg et MEGET heldigt  skvat omgivet af skønne mennesker i mit liv......
Og det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er inkarneret depeche mode fan... virkelig. . Og Idag kom jeg hjem fra min operation Nr. ?????? Er holdt med at tælle... til den her    og det kan godt Være at depeche mode fans anses som værende sorte, underlige væsner... men de har et hjerte af guld og god musiksmag. ..

1 kommentar:

  1. Hvor betænksomt <3
    Jeg er så glad for at læse at du oplever noget af den bonus, som jeg var sikker på at du ville få ud af det, selvom du kommer til at "afklæde" dig.
    Fortsat god bedring

    SvarSlet